Antibacteri√ęle Coating!

Momenteel zijn het uitzonderlijke tijden, waarin uw gezondheid een hoofdrol speelt.¬†Belangrijk is natuurlijk uw persoonlijke hygi√ęne en bescherming. Daarom bieden we in samenwerking met de firma Coated.be vanaf nu ook een antibacteri√ęle coating aan voor het interieur van uw camper of caravan.¬†

Lees meer »

Wat een mooi artikel! van LindersKampeerauto's

Een coating is op dit moment d√© beste lakbescherming op de markt. In tegenstelling tot waxen, nano-waxen en sealants is een coating een ontzettend harde beschermlaag welke ontstaat uit een chemische verbinding met de ondergrond. Hierdoor krijgt de lak een hoge bescherming tegen chemicali√ęn en krijgt vuil minder kans zich te hechten op de lak. Ook water zal gemakkelijker van de coating aflopen en minder hechten, waardoor er ook minder kans op vuil- en kalkplekken ontstaat.¬†In tegenstelling tot waxen 'vergaat' het beschermde product niet naar mate tijd en vervuiling verstrijkt. Ook¬†is de levensduur van een coating veel langer dan met een waxlaag of sealant. Een coating gaat namelijk tot wel 3 jaar mee.¬†Kleine beschadigingen in de toplaag van de lak zijn bij een coating eveneens gemakkelijker weg te poetsen. Vanwege de extreem harde beschermlaag van een coating worden deze ook wel keramische coatings of glascoatings genaamd. Bijkomend voordeel is dat deze coating zich ook prima houd in extreme hitte, wat zeker bij campers natuurlijk vaker voorkomt.¬†

Lees meer »

Welkom Alpha Motorhomes

Opnieuw kiest een gerenomeerd Concorde Reisemobile dealer voor ons product! Wij zijn trots op de samenwerking met Alpha Motorhomes Temse vanaf nu kunt u uw nieuwe motorhome al voorzien van een beschermende Campercoating.eu nog voordat deze daadwerkelijk word opgeleverd.

Lees meer »

Welkom DECUYPER

Wij zijn trots op de samenwerking met Decuyper Camping vanaf nu kunt u uw nieuwe motorhome of caravan al voorzien van een beschermende Camper Coating nog voordat deze daadwerkelijk word opgeleverd.

Lees meer »

Welkom Linders Kampeerauto's

Wij zijn trots op de samenwerking met Linders Kampeerauto's vanaf nu kunt u uw nieuwe camper al voorzien van een beschermende Coating nog voordat deze daadwerkelijk word opgeleverd.

Lees meer »

Niesmann + Bischoff ARTO

Niesmann + Bischoff Arto voorzien van onze Camper Coating meerdere componenten bescherming. Daarnaast hebben wij de zonnepanelen voorzien van een specifieke zelfreinigende coating voor optimaal rendement en de velgen voorzien van onze hittebestendige Wheel and caliper coating. 

Lees meer »

N+B Arto

Niesmann + Bischoff Arto FULL PROTECTION!! voorzien van onze camper coating meerdere componenten bescherming. daarnaast hebben wij de zonnepanelen voorzien van een specifieke zelfreinigende coating voor optimaal rendement en de velgen voorzien van onze hittebestendige Wheel and caliper coating.

Lees meer »

WAT EEN GLANS!!!

In oktober 2017 hebben we deze prachtige N+B Arto voorzien van een Campercoating nog voor dat de eigenaar de auto kreeg geleverd. Die speciale striping maakt het zeker wel een uniek excemplaar! 

Lees meer »

Het resultaat

Campercoating throwback, deze door ons in 2015 behandelde Niesmann + Bischoff FLAIR staat er nog steeds prachtig bij

Lees meer »

Wist u dat...

Wist u dat wij de complete CamperCoating met de hand voorzien, hier zijn wij bezig met het aanbrengen van een primer, deze is bedoeld voor optimale hechting van de @campercoating.eu BASECOAT, deze zorgt voor chemicali√ęn resistentie en als belangrijke factor een zonnescherm voor uw oorspronkelijke laklaag, een UV barriere is.

Lees meer »

Niesman+ Bischoff Flair

N+B Flair voorzien van @campercoating.eu inclusief hittebestendige keramische velgencoating voor ideaal gebruiksgemak en glans voor jaren! bezoek www.campercoating.eu voor meer informatie #campercoating#camper #camperlife #niesmannbischoff #niesmannclou#niesmannandbischofftravels #motorhomecoating#motorhomeprotection #campervan #kampeerauto #carthago#concordeliner #concordelinerplus #fendtcaravan #rapido#pilotemotorhomes #giottiline #mobicar #frankia #carthagoreisemobile#tabbert #rollerteam #kabe

Lees meer »

Niesmann + Bischoff FLAIR

N+B Flair voorzien van @campercoating.eu inclusief hittebestendige keramische velgencoating voor ideaal gebruiksgemak en glans voor jaren! bezoek camper coating voor meer informatie. #campercoating#camper #camperlife #niesmannbischoff #niesmannclou#niesmannandbischofftravels #motorhomecoating#motorhomeprotection #campervan #kampeerauto #carthago#concordeliner #concordelinerplus #fendtcaravan #rapido#pilotemotorhomes #giottiline #mobicar #frankia #carthagoreisemobile#tabbert #rollerteam #kabe

Lees meer »