Plaats hier uw review

Rating: 3.8888888888889 sterren
9 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Marinus de Later

Onze Hymer MLT-580 van 2015 door Dennis onderhanden laten nemen met een verbluffend resultaat, echt nog mooier dan nieuw ongelofelijk !
Super service en het geld meer dan waard.
Bedankt Dennis.


Marco Cabo

Als je deze site bekijkt denk je misschien dat alles wat beloofd wordt too good to be true is, maar niets is teveel gezegd! Dennis en zijn team leveren klassenwerk. Onze camper zag na de coatingbehandeling (binnen en buiten) nog beter uit dan toen we hem aanschaften. Alle beloftes zijn waargemaakt. Geweldige service en ook nog eens super vriendelijk! :)


Patrick Bauland

Gezien onze ervaringen met hardnekkige en moeilijk verwijderbare vervuilingen zoals zwarte strepen op onze vorige camper hebben we besloten om onze fabrieksnieuwe camper direct na aflevering van een professionele coating te laten voorzien. Dennis heeft dit onlangs samen met zijn team perfect verzorgd. We zijn daarna een paar keer met de camper weggeweest en deze heeft twee maanden buiten gestaan. We kunnen nu al vaststellen dat hij veel minder snel vuil wordt. Ook wij ontvingen een uitgebreide was-instructie en werden van de goede spullen voorzien om dit te gaan doen. Erg prettige ontvangst, prima service en afspraken keurig nagekomen.

 


Davies

Dennis heeft onze camper in 2020 een Coating gegeven aan de buitenkant. Dat heeft hij heel netjes gedaan. Dennis onderscheid zich door zijn passie voor zijn werk. Hij is erg klantvriendelijk en heeft ons goede en bruikbare tips gegeven voor het onderhoud van onze camper. Prijs-kwaliteit verhouding is goed. Dennis levert prima service.

 


Dick en Marianne

Dennis en zijn team hebben fantastisch werk geleverd. Bijna een half jaar verder glanst de camper nog steeds als een nieuwe en volstaat een wasbeurtje.

Ook over de nieuwe sticker en met de gereinigde en geïmpregneerde bekleding zijn we nog steeds heel blij.

Daarnaast is het bij Dennis afspraak = afspraak en dat maakt hij 100% waar. Wij zijn super tevreden.

 


Ingrid Bouma

Onze camper is prachtig gepoetst. Hij ziet er uit om door een ringetje te halen. Deskundige uitleg gekregen. Het is alleen nog maar kort geleden, we zijn benieuwd hoe het resultaat is over een jaar. In eerste instantie perfecte behandeling

 


Otto Tetteroo

Erg tevreden met het resultaat, mooi om te zien dat ze net als jezelf erg netjes omgaan met je camper. De onze was bijna 2 jaar maar ziet er weer als nieuw uit van binnen en buiten 😀

 


Frank Marien

Zeer tevreden over het resultaat .
Zo hebben wij hem niet zien blinken
bij aankoop van nieuwe camper.
Bedankt voor de goede werken.

 


AH Kuipers

Tevreden over de behandeling en na service.

 


Wilko Aarts

Onze nieuwe Hymer van buiten en binnen helemaal onder handen laten nemen door Campercoating.

Met een heel mooi resultaat. We kunnen goed beschermd op pad. Goede en duidelijke uitleg gekregen. 👍


Philip Giedts

Bij deze wil ik jullie feliciteren met het mooie werk ,

een mooie diepe glans waar de camper nog een mooiere glans krijgt
Bedankt!

 Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid


Nico Mooij

Dennis van Camper Coating,

wij zijn heel blij dat wij met onze camper bij jullie terecht zijn gekomen. Onze camper is van binnen en van buiten weer als nieuw.
Bedankt voor de goeie services! We kunnen dit iedereen aan raden.


Corny en Marjolijn Vierbergen

Gisteren onze camper 2 maanden oude opgehaald. Hij stond er mooier en blinkender bij dan bij de afhaling na aankoop. Zeer tevreden.

Dennis geeft een heel uitgebreide uitleg over wassen en neemt echt alle tijd voor je. Bovendien is hij qua afspraken nakomen heel precies.
Dennis jij en je team bedankt.


Helma Verwer 

Goede uitleg over de coating en wat voor behandelingen voor bv de natte cel en de bekleding/leer mogelijk was. Wij kozen voor het totaal pakket. En bij het ophalen van de camper stond hij er glimmend bij. Uitleg gehad over het wassen en het was pakket wat je er bij krijgt. Dennis heeft veel passie voor zijn vak en levert een goed staaltje werk. Wij zeggen een aanrader!


Ronald Tukker

Onze nieuwe camper laten voorzien van een campercoating door Dennis. Erg blij met deze Coating, camper wordt minder snel vies. Dennis is een betrouwbare persoon waar je goede afspraken mee kunt maken.


Dewel Els en Melis Andy

Onze campervan Benivan Prestige laten behandelen door Dennis. Wat stond hij te blinken, wat een verschil met hoe we hem tot daar brachten. Ook de binnenkant is behandeld en wat een resultaat. Hij zit er top uit. Wat een service, correct, vriendelijk. Een echte aanrader!


Hemelings Callebaut

Onze camper concorde laten behandelen ook de belettering door Dennis zeer tevreden na 10 jaar was nodig spijtig kunnen we er nu niet mee weg naar zeeeeer te vrede nogmaals danks .


Camper Coating.eu

Beste,

Het was een enorme klus maar het resultaat is prachtig!, Uw camper heeft een ware transformatie ondergaan,

van lichte restauratiewerken, compleet nieuwe bestickering en een beschermende campercoating om van het eindresultaat nog jaren te kunnen genieten. Veel veilige kilometers toegewenst!

Met vriendelijke groet, Dennis | CamperCoating.eu

 


Dusart Johnny

Onze Carthago van 6 jaar oud is als nieuw na de keramische coating van bij Dennis. Ook de nieuwe stickers werden vakkundig geplaatst. Correcte afspraken wat betreft prijs en tijdsduur. Top!!


Camper Coating.eu

Uw Carthago heeft inderdaad een flinke transformatie ondergaan, uiteraard een hele fijne vakantie toegewenst, en vriendelijk bedankt voor uw Review

Met vriendelijke groet, Dennis | CamperCoating.eu

 


Arie en Karla Boer

Vandaag onze camper weer opgehaald. Wat stond hij daar prachtig te blinken!! Jammer genoeg moesten we hem helaas gelijk weer naar de stalling brengen, maar in september hopen we weer op pad te gaan. Dennis bedankt voor je vriendelijk ontvangst en professionele uitleg. Super!


Camper Coating.eu

“Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent!, Wij wensen u in de toekomst veel veilige kilometers toe met de Bürstner.

Met vriendelijke groet, Dennis | CamperCoating.eu

 


Wilfred Rottier

De gebruiker heeft geen review geschreven en alleen een beoordeling gegeven.


Camper Coating.eu

“Bedankt voor het achterlaten van deze beoordeling, Mochten we u in de toekomst nog van dienst kunnen zijn weet u ons te vinden!"

Met vriendelijke groet, Dennis | CamperCoating.eu