Plaats hier uw review

Rating: 5 sterren
1 stem

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Corny en Marjolijn Vierbergen

Gisteren onze camper 2 maanden oude opgehaald. Hij stond er mooier en blinkender bij dan bij de afhaling na aankoop. Zeer tevreden.

Dennis geeft een heel uitgebreide uitleg over wassen en neemt echt alle tijd voor je. Bovendien is hij qua afspraken nakomen heel precies.
Dennis jij en je team bedankt.


Helma Verwer 

Goede uitleg over de coating en wat voor behandelingen voor bv de natte cel en de bekleding/leer mogelijk was. Wij kozen voor het totaal pakket. En bij het ophalen van de camper stond hij er glimmend bij. Uitleg gehad over het wassen en het was pakket wat je er bij krijgt. Dennis heeft veel passie voor zijn vak en levert een goed staaltje werk. Wij zeggen een aanrader!


Ronald Tukker

Onze nieuwe camper laten voorzien van een campercoating door Dennis. Erg blij met deze Coating, camper wordt minder snel vies. Dennis is een betrouwbare persoon waar je goede afspraken mee kunt maken.


Dewel Els en Melis Andy

Onze campervan Benivan Prestige laten behandelen door Dennis. Wat stond hij te blinken, wat een verschil met hoe we hem tot daar brachten. Ook de binnenkant is behandeld en wat een resultaat. Hij zit er top uit. Wat een service, correct, vriendelijk. Een echte aanrader!


Hemelings Callebaut

Onze camper concorde laten behandelen ook de belettering door Dennis zeer tevreden na 10 jaar was nodig spijtig kunnen we er nu niet mee weg naar zeeeeer te vrede nogmaals danks .


Camper Coating.eu

Beste,

Het was een enorme klus maar het resultaat is prachtig!, Uw camper heeft een ware transformatie ondergaan,

van lichte restauratiewerken, compleet nieuwe bestickering en een beschermende campercoating om van het eindresultaat nog jaren te kunnen genieten. Veel veilige kilometers toegewenst!

Met vriendelijke groet, Dennis | CamperCoating.eu

 


Dusart Johnny

Onze Carthago van 6 jaar oud is als nieuw na de keramische coating van bij Dennis. Ook de nieuwe stickers werden vakkundig geplaatst. Correcte afspraken wat betreft prijs en tijdsduur. Top!!


Camper Coating.eu

Uw Carthago heeft inderdaad een flinke transformatie ondergaan, uiteraard een hele fijne vakantie toegewenst, en vriendelijk bedankt voor uw Review

Met vriendelijke groet, Dennis | CamperCoating.eu

 


Arie en Karla Boer

Vandaag onze camper weer opgehaald. Wat stond hij daar prachtig te blinken!! Jammer genoeg moesten we hem helaas gelijk weer naar de stalling brengen, maar in september hopen we weer op pad te gaan. Dennis bedankt voor je vriendelijk ontvangst en professionele uitleg. Super!


Camper Coating.eu

“Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent!, Wij wensen u in de toekomst veel veilige kilometers toe met de Bürstner.

Met vriendelijke groet, Dennis | CamperCoating.eu

 


Wilfred Rottier

De gebruiker heeft geen review geschreven en alleen een beoordeling gegeven.


Camper Coating.eu

“Bedankt voor het achterlaten van deze beoordeling, Mochten we u in de toekomst nog van dienst kunnen zijn weet u ons te vinden!"

Met vriendelijke groet, Dennis | CamperCoating.eu