COATINGS VOOR UW MOTORHOME OF CARAVAN

Coatings zijn op dit moment dé beste lakbescherming op de markt. In tegenstelling tot waxen, nano-waxen en sealants is een coating een ontzettend harde beschermlaag welke ontstaat uit een chemische verbinding met de ondergrond. Hierdoor krijgt de lak van uw camper of caravan een hoge bescherming tegen chemicaliën en krijgt vuil minder kans zich te hechten op de lak. Ook water zal gemakkelijker van de coating aflopen en minder hechten, waardoor er ook minder kans op vuil- en kalkplekken ontstaat. In tegenstelling tot waxen 'vergaat' het beschermde product niet naar mate tijd en vervuiling verstrijkt. Ook is de levensduur van een coating veel langer dan met een waxlaag of sealant. Een coating gaat namelijk tot wel 5 jaar mee. Kleine beschadigingen in de toplaag van de lak zijn bij een coating eveneens gemakkelijker weg te poetsen. Vanwege de extreem harde beschermlaag van een coating worden deze ook wel keramische coatings of glascoatings genaamd. Bijkomend voordeel is dat deze coating zich ook prima houd in extreme hitte, wat zeker bij campers natuurlijk vaker voorkomt. 

Wat zijn de voordelen van een Keramische Coating?

HOGE GLANSGRAAD

Een van de belangrijkste aspecten van het plaatsen van een beschermende keramische coating is het behoud van glans voor jaren. 

EXTREEM DUURZAAM

Door de 2-componenten krijg je een effectieve bescherming bovenop de bestaande laklaag, het is dan ook niet meer nodig om uw voertuig in een beschermende was of wax te zetten. Dit maakt de coating extreem duurzaam. 

UV RESISTENT

De zon is de ergste vijand van uw caravan of camper. Uw camper of caravan verliest na enige tijd toch zijn "als nieuwe uitstraling" dit heeft voornamelijk te maken met UV-stralling en het verouderen van materialen. Doormiddel van de UV-barrière is de coating in staat al deze materialen voor jaren mooi te houden. 

EENVOUDIG REINIGEN

Doordat het oppevlak is behandeld met onze campercoating wordt het wassen drastisch vereenvoudigd, boenen en zwoegen om een mooie eindresultaat te behalen is verleden tijd. Daarnaast voorzien wij iedere behandelde camper of caravan van een compleet onderhouds was pakket om uw voertuig in optimale conditie te houden. 

ANTIBACTIRIËLE COATING

Een antibacteriële coating heeft een groot voordeel ten opzichte van een reinigingsproduct, namelijk z'n duurzaamheid.

De antibacteriële coating creëert een onzichtbare fysieke barrière om microben te vernietigen. De beschermde oppervlakken fungeren als een laag zwaarden die zich weren tegen microbiële groei.

Klik hier voor meer informatie.

HOGE TEMPERATUREN

Dankzij de chemische samenstalling van ons 2-componenten product

behoud de coating zijn optimale werking, ook in hogere temperaturen.

Zijn er ook mogelijkheden voor het interieur? 

Ja zeker... het is mogelijk om uw banken en hoogglans (keuken) kastjes te behandelen zodat deze minder snel vies worden en makkelijker schoon te houden zijn.

Wij kunnen de natte ruimte in uw caravan of motorhome eveneens voorzien van een beschermende coating, deze geeft als belangrijkste eigenschap, behoud van glans, en een super gebruikersgemak in het schoon houden.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw motorhome of caravan? 

Neem gerust contact met ons op via onderstaand contactfomulier

Bent u een dealer en hebt u interesse of vragen? 

Neem dan gerust contact met ons op via onderstaand contact formulier