Campercoating Product informatie

 

Optimale bescherming met onze Keramische Coating voor uw camper...

Indien u uw camper laat voorzien van een keramische coating profiteert u altijd van:

 

+ Lange levensduur

+ Extreem duurzaam

+ Optimale bescherming tegen chemicaliën

+ Optimale glans, ook op langere termijn.

+ Water krijgt geringe kans om zich te hechten

+ Ook vuil hecht minder aan de lak

+ Vele malen gemakkelijker in onderhoud

+ Bescherming tegen lichte krassen

+ Behoud werking in hogere temperaturen

+ Bescherming tegen UV-invloeden (veroudering en verkleuring van materiaal).

Wat is een coating? .....En waarom zou ik het laten appliceren?

 

Een coating is op dit moment dé beste lakbescherming op de markt. In tegenstelling tot waxen, nano-waxen en sealants is een coating een ontzettend harde beschermlaag welke ontstaat uit een chemische verbinding met de ondergrond. Hierdoor krijgt de lak een hoge bescherming tegen chemicaliën en krijgt vuil minder kans zich te hechten op de lak. Ook water zal gemakkelijker van de coating aflopen en minder hechten, waardoor er ook minder kans op vuil- en kalkplekken ontstaat. In tegenstelling tot waxen 'vergaat' het beschermde product niet naar mate tijd en vervuiling verstrijkt. Ook is de levensduur van een coating veel langer dan met een waxlaag of sealant. Een coating gaat namelijk tot wel 3 jaar mee. Kleine beschadigingen in de toplaag van de lak zijn bij een coating eveneens gemakkelijker weg te poetsen. Vanwege de extreem harde beschermlaag van een coating worden deze ook wel keramische coatings of glascoatings genaamd. Bijkomend voordeel is dat deze coating zich ook prima houd in extreme hitte, wat zeker bij campers natuurlijk vaker voorkomt. 

Een Glascoating of Keramische Coating zijn beide coatings met het product SiO2 (Siliciumdioxide) wat onder meer zorgt voor de beschermde werking.

 

Ook voor het interieur, velgen, glas en zonnepanelen van uw camper!

 

Wist u dat het aanbrengen van een beschermde coating ook mogelijk is voor interieurdelen, velgen, (voor-)ruiten en zonnepanelen van uw camper? Bijvoorbeeld hoogglas kastfronten en douche/natte cellen kunnen behandeld worden met onze keramische coating voor gemakkelijk schoonmaken en optimaal behoud. Voor zonnepanelen en voorruit worden speciale coatings toepast die het zicht en de werking van de zonnepanelen niet negatief beïnvloeden.